Reviews van klanten

Wat klanten zeggen

Oreo

Oreo – Henneke schilderde het portret van mijn lieve, beste vriend Oreo. Het is haar gelukt om de ziel van het dier vast te leggen. Ik kijk er iedere dag naar, met veel liefde en plezier. Dit is voor mij zoveel meer dan zomaar een portret. Ik raad het iedereen aan, voor nu en voor later. – Peter van Loo
oreo

Yasmina

Yasmina – Nog elke dag ben ik blij met het portret van mijn onvergetelijke poes Yasmina, die een oogje moest missen. Henneke heeft haar levensecht geschilderd. En zo is Yasmina nog altijd een beetje bij me. Door de diepte in haar portret komt ze helemaal tot haar recht. Een heel fijne herinnering aan mijn bijzondere poes. – Jacqueline Bogaert

Japie

Japie – Voor het 25 jarig huwelijk van mijn oom en tante vroeg ik Henneke om hun geliefde hond Japie te schilderden. Na het bestuderen van de foto’s begon Henneke te schilderen. Japie’s ogen straalden, het was hem helemaal. Toen oom en tante het portret uitpakten, kregen ze er tranen van in de ogen. Vorig jaar is Japie overleden, zijn portret hangt in de kamer. Hij hoort er nog altijd helemaal bij. – Leonie Goedemans
jappie

Bram

Bram – Onze teckel Bram op doek vereeuwigd! Wat een prachtig geschenk. Brams portret hangt op een prominente plek in huis en daar worden we allemaal blij van! Bedankt Henneke voor dit levensechte en mooi ingelijste portret. – Tamara van Til
bram

Bessie

Bessie – Alweer heel wat jaren geleden maakte Henneke een portret van mijn Bessie. Bessie is niet meer op deze aarde. Wel heb ik voor altijd een mooie levende herinnering aan haar, mijn trouwe Bessie. Dank Henneke. – Marjan

Noortje

Noortje – Henneke heeft mijn allerliefste Noortje vereeuwigd. Een hond uit duizenden. Dank je wel voor deze dierbare herinnering, zo blijft mijn lieve Noortje voor altijd bij me. – Mariëlle
noortje
bram
huisdier portret laten maken